Jobbet finns inte kvar

Jobbet du försöker att se finns tyvärr inte längre kvar.

Gå tillbaka till listan med våra lediga jobb.

Om Haparanda stad

Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Namnet, en försvenskning av finskans Haaparanta, betyder ordagrant ”aspstrand”. Staden ligger alldeles invid riksgränsen mot Finland och gränsar direkt till den finländska staden Torneå.

Haparanda stad har cirka 800 engagerade medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att förbättra våra invånares framtid. Vi har en bredd av meningsfulla, spännande och utmanande jobb. Här får du chans att växa och och utvecklas.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: www.haparanda.se/Jobba-hos-oss.htmllänk till annan webbplats

Ansökningsinformation

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av Dataskyddsförordningen (GDPR).

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter hittar du här: http://www.haparanda.se/om-webbplatsen/behandling-av-personuppgifter.html