Nyhetsarkiv

Här listas alla nyheter på haparanda.se

 • Skattekollen ger bättre koll

  20 oktober 2017 Organisation och styrning Med hjälp av tjänsten Skattekollen fyller man själv i sin lön och får en sammanställning över hur mycket man betalar i skatt till kommunen och vart pengarna tar vägen.
 • Respektera avspärrningarna vid dubbeltunnlarna

  12 oktober 2017 Boende och miljö Just nu genomför vår entreprenör asfalteringsarbeten vid dubbeltunnlarna vid järnvägsstationen. Vi har tyvärr fått uppgifter att folk genar genom området och struntar i avspärrningar och staket.
 • 2 750 gillare på Facebook

  11 oktober 2017 Organisation och styrning I mitten av november förra året hade Haparanda stad 2 000 följare på Facebook. Mindre än ett år senare har den siffran ökat med 38 procent.
 • Referat från kommunstyrelsens sammanträde 9 oktober 2017

  9 oktober 2017 Organisation och styrning Politikerna i kommunstyrelsen (KS) sammanträdde under måndagen i stadshuset. Här är en sammanfattning av några av de beslut som fattades.
 • Haparanda och Övertorneå utmanar varandra i hälsokamp

  9 oktober 2017 Organisation och styrning Mellan den 17 oktober och 14 november genomför Haparanda stad och Övertorneå kommun en gemensam friskvårdstävling för sin personal – en lagtävling med målet att få fler att börja motionera. Som extra krydda utmanar kommunerna varandra.
 • Vuxna på stan vill öka tryggheten

  5 oktober 2017 Boende och miljö Vuxna på stan är ett nystartat initiativ i Haparanda. Målet är att motverka alkohol, droger och vandalisering.
 • Haparanda på plats 236 i Lärarförbundets ranking

  5 oktober 2017 Skola och förskola Idag publicerade Lärarförbundet sin ranking Bästa skolkommun. Haparanda klättrar tolv placeringar jämfört med förra året och återfinns nu på plats 236 av Sveriges kommuner.
 • UF-företag klev in i Draknästet

  4 oktober 2017 Skola och förskola Det visades prov på stor kreativitet när årets 27 UF-företag i Haparanda presenterade sina affärsidéer inför en granskande jury.
 • Niondeklassare lär sig mer om journalistik och demokrati i ett unikt projekt

  3 oktober 2017 Skola och förskola Via sociala medier ska niondeklassarna på Marielundsskolan följa med journalisten Martin Schibbye i fält under en reportageresa någonstans i Afrika. Målet är att eleverna ska lära sig mer om journalistik och källkritik.