/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Mängder av besökare. Foto: Haparanda stad

Tornedalens rekryteringsmässa var en succé redan från start. När klockan slog 12 var hela Folkets hus fylld med besökare.

Mässan i Haparanda arrangerades av Arbetsförmedlingen i samarbete med Haparanda stad, Övertorneå kommun och Pajala kommun. Målet var att ge besökaren inspiration om vilka möjligheter som finns, både vad gäller studier och jobb.

Årets rekryteringsmässa blir den andra i ordningen och tros slå rekord, både vad gäller antalet utställare och antalet besökare.

Lina Ribbmark och Sofia Ollakka var på plats i Haparanda stads monter. Foto: Haparanda stad

- Det var kul att få möjlighet att visa upp vår arbetsplats och vår erbjudanden, säger Lina Ribbmark från Haparanda stads HR-enhet.

- Vi har alltid behov av kompetens. Just nu söker vi bland annat sommarvikarier inom vård och omsorg. Det var många som visade intresse, flikar kollegan Sofia Ollaka in.

Jobba hos oss

Haparanda stad söker ständigt nya medarbetare som vill bidra till att göra kommunen till en ännu bättre plats att bo på och verka i. Läs mer om Haparanda stad som arbetsgivare och se vilka lediga jobb som finns utannonserade.

Senast uppdaterad: