/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Designtävling: skapa vår resemaskot

Foto: Pexels.com

Nu letar vi efter vår officiella maskot! Är det du som har den bästa idén? Tävla och vinn fina priser!

Rita eller pyssla ihop vår tvåspråkiga resemaskot som kommer att representera vår destination på bästa sätt.

Vad vill vi ha?

En glad och vänlig figur med koppling till tvåspråkighet och samarbete. Den ska vara allas kompis och kunna tillverkas, tryckas och se bra ut i både litet och stort format. Den får också gärna ha ett namn.

Villkor för tävlingen

  • Figuren ska ritas i färg och på en arbetsyta motsvarande minst A4-storlek. Tillsammans med ditt bidrag vill vi gärna ha en kort beskrivning av vem figuren är.
  • Deltagaren är under 12 år.
  • På baksidan av konstverket ska skaparens förnamn och ålder skrivas. Glöm inte att skriva telefonnummer till målsman.

Rättigheterna för figuren tillfaller Haparanda stad och Torneå stad efter inskickat bidrag. Vinnaren överlåter rätten att vid behov rita om och digitalisera bidraget till vektoriserat produktionsbart format.

Bidraget kan lämnas i Haparanda stads brevlåda som finns vid huvudentrén till stadshuset. Det kan också lämnas i brevlådan som är markerad med projektets namn som finns vid scenen på Rajalla shoppingcentrum. Märk kuvertet med projektets namn "Two countries One destination".

Tre skapare kommer att vinna presentkort till valfri butik på Rajalla shoppingcentrum. Alla inkomna bidrag kommer att visas upp på en utställning på Rajalla under hösten.

Vi vill ha ditt bidrag senast 15 september 2020. Lycka till!

---------------------------

Ett initiativ från projektet "Two countries One destination". Projektet ägs av Haparanda stad och Torneå stad och delfininsieras av Lapin liitto och interreg pohjoinen.

Senast uppdaterad: