/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Ny förvaltningschef rekryterad

Kvinna, nya förvaltningschefen Monika Invall. Foto: privat

Monika Invall blir ny förvaltningschef för barn- och ungdomsförvaltningen. Foto: privat

Efter en gedigen rekryteringsprocess med flera starka kandidater är det nu klart vem som tar över uppdraget som förvaltningschef på barn-och ungdomsförvaltningen efter Arja Martinviita.

Monika Invall kommer att tillträda uppdraget under försommaren.

- Vi är mycket glada att få välkomna Monika åter till Haparanda kommun. Med sin långa erfarenhet är jag säker på att hon kommer att kunna bidra till såväl förvaltningens som kommunens fortsatta utveckling, säger Roger Danell, kommundirektör.

Monika Invall har flerårig bakgrund som både lärare och rektor inom privat och kommunal verksamhet. Hon har tidigare arbetat inom skolan i Haparanda.

- Vi är glada över att Monika har valt att komma tillbaka till Haparanda. Hon kommer med sin kompetens vara en tillgång för barn- och ungdomsnämndens arbete med att utveckla skolan och öka måluppfyllelsen, säger Per Eriksson (S), ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

Trivsamma Haparanda

Monika Invall har även varit för- och grundskolechef och kommer närmast från tjänsten som rektor och elevhälsochef på Kalix kommun.

- Jag känner mig hedrad över att ha fått detta förtroende och ser fram emot att ta mig an uppdraget. Jag hoppas att kunna bidra till god skolutveckling i Haparanda för eleverna och en god arbetsmiljö för personalen. Haparanda har alltid legat varmt i mitt hjärta och det känns som att komma hem igen, säger Monika Invall.

Senast uppdaterad: