/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Fotominnen från Kalottjazz & Bluesfestivalen

Man och gitarr. Foto: arkivbild

Foto: arkivbild

Kalottjazz & Bluesfestivalen firar 40 år. I backspegeln syns mängder av minnen från artister och upplevelser som vi till jubileumsårets ära vill se och visa med hjälp av fotografier.

Har du fotografier från något av Kalottjazz & Bluesfestivalens tidigare evenemang? I så fall vill vi gärna ta del av dessa. Bilderna kommer användas till en digital utställning på evenemanget samt på evenemangets hemsida.

I samband med att du delar med dig av dina bilder till oss så deltar du även i en utlottning av två jazzpass som ger dig och ytterligare en person inträde på samtliga konserter under Kalottjazz & Bluesfestivalen 2023 som arrangeras den 29 juni - 1 juli.

Regler och rättigheter för inskickade fotografier

  • Du kan skicka in max fem bilder, men kvalitén är viktigare än antalet. Du äger alla rättigheter till bilder som publiceras, och du kan inte skicka in ett foto som ej är taget av dig, oavsett om du äger en kopia av fotografiet.
  • Vi tar emot både digitalfoto och pappersbilder.
  • Digitala bilder behöver namnges så att med vi hjälp av namnet vet vem som har skickat bilden till exempel: sven_svensson_bild1.jpg
  • När du skickar in bilder, behöver vi namn, adress och telefonnummer samt detaljerad information om bilderna och tidpunkt när bilden togs.
  • Fotografen äger fortsatt rättighet till bilderna
  • I samband med inskickandet ger man rättighet till arrangören att nyttja bilderna på digital väg samt under nästa sommars bildspelsvisning på plats. Vissa foton kommer vi även att visa på Kalottjazz & Blues hemsida.
  • Arrangören kommer inte att dela bilder med utomstående parter.

Hit skickar du dina bilder

Skicka dina bilder senast den 30 april till kulttuuritoimisto@tornio.fi
Ange rubrik ”Kalottjazz & Blues bild”

Digitala samt pappersfoton kan skickas i usb- sticka eller i ett kuvert till;

Kulttuuritoimisto

Keskikatu 22

95400 Tornio/Finland

I brevet behöver vi ha information om vilken adress materialet ska returneras till. Mer information om evenemanget hittar du på Tornio Haparanda - Kalott Jazz&Blues (kalottjazzblues.net) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: