• VIKTIG INFORMATION
    Vad kommunen gör och vad du själv kan göra för att minska smitt­spridningen av corona­viruset.

/

Du är här:

Starta och driva

Har du en företagsidé och vill starta företag kan du få hjälp med att planera och komma igång med ditt företag.

NyföretagarCentrum Nord

Haparanda stad samverkar med NyföretagarCentrum Nordlänk till annan webbplats som erbjuder rådgivning till dig som funderar på att starta företag eller nyligen startat eget.

Rådgivning är alltid kostnadsfri, konfidentiell och objektiv. NyföretagarCentrum Nord har verksamhet i Luleå och Haparanda.

verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du samlad service och information från flera myndigheter för att göra det enklare för dig som driver eller vill starta företag.

När det gäller finansieringsrådgivning, lån och riskkapital, kan du vända dig till ALMIlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller någon av de banker som är verksamma på orten. Regionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster erbjuder också i vissa fall konsultcheckar som kan bli ett värdefullt finansieringsverktyg för ditt företag.

Om du vill starta företag tillsammans med andra kan du kontakta Coompanionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. De är experter på kooperativt företagande, arbetar på uppdrag av Tillväxtverket och har ett brett kontaktnät bland myndigheter och finansiärer.

Kontakta oss

Företagande och tillväxt

Bengt Strandberg, näringslivschef
Telefonnummer: 0922-260 00
E-post: bengt.strandberg@haparanda.se

Tomas Björnfot, näringslivsstrateg
Telefonnummer: 0922-260 41
E-post: tomas.bjornfot@haparanda.se

Harry Jatko, företagslots
Telefonnummer: 0922-260 43
E-post: harry.jatko@haparanda.se

Senast uppdaterad: