/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Högintressant och välbesökt näringslivfrukost

Joa Larback från Mastiff TV pratar om inspelningen av Robinson. Foto: Haparanda stad

Årets första näringslivsfrukost blev en välbesökt tillställning med ca 50 personer på plats för att diskutera näringslivsfrågor i Haparanda.

Deltagarna bjöds på ett digert program. Allt från Haparandas nya näringslivschef Bengt Strandberg som presenterade sig själv och sina kollegor på näringslivsenheten till en presentation av Joa Larback från Mastiff TV om inspelningen av Robinson. Som grädde på moset pratade Tobias Lindfors om framtidsplanerna för Cape East.

Att filma Robinson i Haparanda

Larback pratade om hur det hade varit att filma Robinson i Haparanda skärgård. Han lyfte saker som logistik, infrastruktur och tjänster. Produktionsbolaget vad nöjda med allt, särskilt det otvungna samarbetet och stödet från kommun, invånare och näringsliv.

Larback berättade att allt började med ett telefonsamtal till kommunalrådet Sven Tornberg. Det ena ledde till det andra och plötsligt var det dags för inspelning. Han berättade att Mastiff TV och produktionsteamet hela tiden känt att alla i Haparanda ställt upp i vått och torrt.

Robinson kommer att sändas i TV4 under våren 2021, med premiär v. 11.

En femstjärning camping

Cape Easts ägare Tobias Lindfors pratade om framtidsplanerna för Cape East. Området kommer att ha femstjärnig camping, restauranger och mängder av året-runt aktiviteter. Målet på längre sikt är att Cape East ska ha ett utbud för alla åldrar.

https://capeeast.se/sv/ Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: