• INFORMATION OM CORONA
    Smittspridningen har ökat kraftigt i Sverige och Norrbotten under jul- och nyårshelgerna.

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Vill du hjälpa till? Vi har behov av extra vårdpersonal

På grund av den ökade smittspridningen är vi i behov av personal som kan jobba extra inom vård- och omsorg.

Vi har för närvarande en stor brist på personal inom vård och omsorg på grund av coronapandemin, då fler medarbetare behöver stanna hemma på grund av sjukdom eller för att ta hand om familjen. Därför söker dig som under en period vill och kan jobba extra inom vård- och omsorg om behovet uppstår.

  • Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar på schema eller anställning på timmar vid behov. För att du snabbt ska komma in i arbetet ger vi dig en kort intensivutbildning inom vårdyrket.
  • Vid arbete som överstiger heltid (sammanlagd arbetstid som inkluderar ditt ordinarie arbete) så utgår övertidsersättning. För arbete vid obekväm arbetstid som till exempel kvällar, nätter och helger utgår OB-ersättning.
  • För att arbeta hos oss ska du vara minst 18 år och kunna visa upp intyg om full vaccination mot covid-19 (via covidbevis.se eller motsvarande). Med full vaccination menas minst två doser.
  • Beroende på din utbildning och erfarenhet så anpassar vi uppgifterna för dig. Det viktigaste för oss är att du har ett gott bemötande och ett genuint intresse för omsorgen om andra människor.

Anmäl ditt intresse

Välkommen att kontakta Linda Terhelä, bemanningssamordnare vid personalenheten för att anmäla ditt intresse.

Telefon: 0922-265 16
E-post: linda.terhela@haparanda.se

Genom att anmäla ditt intresse så förbinder du dig inte för att arbeta ett visst antal timmar eller arbetspass utan du kommer ges möjlighet att arbeta utifrån vad som passar dig.

Senast uppdaterad: