/

Du är här:

INSTÄLLT! Digital föreläsning "Hej vuxen"

Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till septembersmånads öppna och kostnadsfria digitala föreläsning. Du behöver varken inloggningsuppgifter eller lösenord och du är helt anonym. Länk till föreläsningen.  Länk till annan webbplats.

Denna gång är det Andre Bengtsson, som kommer att föreläsa om lustgas, ett växande problem bland våra unga.

Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på cirka 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Det finns möjlighet att skicka in frågor i förväg till ann-louise.esperi@haparanda.se samt chatt under föreläsningen.

När sänds föreläsningen live?
Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollera att tekniken fungerar. Föreläsningen går att se i efterhand, ligger öppen en vecka efter sändning.

"Hej vuxen" är ett samarbete mellan flera kommuner i Östra Norrbotten. Haparanda, Övertorneå, Kalix och Överkalix turvisas med att vara värdkommun för de digitala föreläsningarna.

Är det något ämne du tycker bör lyftas i Hej vuxen konceptet? Skicka gärna ett mail med förslag på teman inför kommande föreläsningar.anna.kommes@overtornea.se malin.aberg@kalix.se eller ann-louise.esperi@haparanda.se

Eventinformation

Datum: 27 sep 2022
Klockan: 18.00 - 19.30
Plats: Digitalt

Senast uppdaterad: