/

Du är här:

”En vecka fri från våld” - Föreläsning Peter Rung

Under kampanjen En vecka fri från våld sätter vi extra fokus på det förebyggande arbetet som pågår runt om i landet och i länet.

Peter Rung är utbildare inom våldsprevention och en av initiativtagarna till Huskurage. I sina föreläsningar utbildar Peter Rung om normskapande och normbrytande arbete med fokus på hur vi fyller våra rum med mer omtanke, hänsyn och omsorg.

Målgrupp: Alla
Plats: Folkets Hus, Haparanda.
Anmälan: Ingen föranmälan krävs. Fritt inträde.
Arrangör: Kvinnojouren i Haparanda

-------------------------------------

Föreläsningen är en del av kampanjveckan "en vecka fri från våld" som är ett initiativ skapat av Unizon och MÄN. Kampanjen genomförs under vecka 47 på många olika platser i Sverige.

I Norrbotten arrangeras veckan av Länsstyrelsen, Tjejjouren Luleå, Kalix kommun, Piteå kommun, Centrum mot våld – Luleå kommun, Bodens kommun, Kvinnojouren Boden, Arjeplogs kommun, Kvinnojouren Nike, SSAB, Rädda Barnen, Kiruna kommun, Haparanda kommun samt Region Norrbotten. Kampanjen stöds av Sveriges Kommuner och Regioner, Jämställdhetsmyndigheten och Länsstyrelserna.

20-26 november arrangeras föreläsningar, filmvisningar, utställningar och ljusmanifestationer på olika platser i länet. Vissa föreläsningar går att se digitalt. Ta del av programmet på hemsidan En vecka fri från våld 2023 - Samverkan mot våld (samverkanmotvald.se) Länk till annan webbplats.

Eventinformation

Datum: 21 nov 2023
Klockan: 19.00 - 20.00
Plats: Folkets hus, Åkergatan 1 Haparanda

Senast uppdaterad: