/

Du är här:

Hej vuxen! Digital föreläsning för föräldrar

Det är inte alltid lätt att vara vuxen, särskilt inte när barnen börjar närma sig tonåren. Ibland kan det kännas skönt att ladda upp med argument och strategier.

Tisdagen den 30 mars kl. 18.00 välkomnar vi alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till vårens första digitala föreläsning med skolpsykologen Victoria Maaherra. Temat är barn och ungas psykiska hälsa.

Vad är Hej vuxen?
Hej vuxen är föreläsningar på 35–45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomars hälsa berättar och ger tips och råd. Föreläsningarna följs av en frågestund där deltagarna kan skicka in frågor i förväg och i realtid. Materialet ligger sedan ute på Kalix kommuns webbplats, www.kalix.se Länk till annan webbplats., i en vecka.

När sänds föreläsningen live?
Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollerar att tekniken fungerar.

Var hittar jag länken till föreläsningarna?
Länken till föreläsningarna kommer att läggas ut på Kalix kommuns webbplats, www.kalix.se Länk till annan webbplats.. Du kommer varken behöva inloggningsuppgifter eller lösenord.

Hur gör jag för att skicka in frågor till föreläsaren under frågestunden?
Det kommer att finnas tillgång till chattfunktion under föreläsningen.

I vårens digitala föreläsningar kan du koppla upp dig och se live eller när du vill, upp till en vecka efter livesändningen. Du har möjlighet att maila in frågor i förväg samt förslag på kommande teman till malin.aberg@kalix.se

Eventinformation

Datum: 30 mar 2021
Klockan: 18.00 - 19.00
Plats: Digitalt

Senast uppdaterad: