/

Du är här:

Hej vuxen! Killars våld mot tjejer och våld i ungas relationer

Vi välkomnar alla till årets första digitala föreläsning. Det är en samverkan med Länsstyrelsen i Halland och Zandra Kanakaris från stiftelsen 1000 möjligheter.

Våld i unga relationer är vanligare än många vet - nästan var fjärde ung tjej har varit utsatt för brott i sin relation.

Hur ser våldet ut, vad finns det för varningstecken och vad kan du som förälder göra för att förebygga, upptäcka och hjälpa?

Välkommen att delta på en digital föreläsning med Zandra Kanakaris, från stiftelsen 1000 möjligheter. Zandra är jurist och har i mer än tio års tid arbetat med frågor kring unga och våld och våldsprevention med ett särskilt fokus på killars våld mot tjejer.

Datum: 18 januari
Tid: 18.00 - 19.15

Anmälan

Anmäl dig på Länsstyrelsen i Hallands webbplats så kommer sändningslänk och påminnelse via e-post: Killars våld mot tjejer och våld i ungas relationer | Länsstyrelsen Halland (lansstyrelsen.se) Länk till annan webbplats.

Sista anmälningsdag är den 13 januari.

Vad är Hej vuxen?

Hej vuxen är föreläsningar på 35–45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomars hälsa berättar och ger tips och råd. Föreläsningarna följs av en frågestund där deltagarna kan skicka in frågor i förväg och i realtid.

Frågor och feedback
Är det något ämne du tycker bör lyftas? Skicka gärna ett mail till ann-louise.esperi@haparanda.se med förslag på teman inför kommande föreläsningar.

Eventinformation

Datum: 18 jan 2022
Klockan: 18.00 - 19.15
Plats: Digitalt

Senast uppdaterad: