/

Du är här:

Hej vuxen- oro och ångest hos barn och ungdomar

Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till februari månads öppna och kostnadsfria digitala föreläsning den 28 februari klockan 18.00

Denna gången är det Annika Carlberg, skolpsykolog inom Kalix kommun, som kommer att prata om oro och ångest hos barn och ungdomar. Annika kommer gå igenom vad ångest är, vilka tidiga tecken på oro/ångest man kan vara uppmärksam på samt hur man som vuxen kan agera för att stötta och hjälpa barn och unga i sin närhet.

Via denna länk Länk till annan webbplats. kan du följa föreläsningen live.

Du behöver varken inloggningsuppgifter eller lösenord och du är helt anonym.

Vad är Hej vuxen?
Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på cirka 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Det finns möjlighet att skicka in frågor i förväg till malin.aberg@kalix.se samt chatt under föreläsningen.

När sänds föreläsningen live?
Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollerar att tekniken fungerar. Föreläsningen går att se i efterhand, ligger öppen en vecka efter sändning.

Frågor och feedback
Är det något ämne du tycker bör lyftas i Hej vuxen konceptet? Skicka gärna ett mail med förslag på teman inför kommande föreläsningar.anna.kommes@overtornea.se malin.aberg@kalix.se eller ann-louise.esperi@haparanda.se

Eventinformation

Datum: 28 feb 2023
Klockan: 18.00 - 19.00

Senast uppdaterad: