/

Du är här:

NYTT datum: Digital föreläsning- Hej vuxen

Vi välkomnar alla vuxna som finns i barn och ungas närhet till januari månads öppna och kostnadsfria digitala föreläsning "stark som Ståhl".

Föreläsningen skulle ha ägt rum den 24 januari men på grund av strul med tekniken är den framflyttad till onsdagen den 1 februari klockan 18.00. Vi ber om ursäkt för detta och välkomnar er på det nya datumet!

Nadja Ståhl berättar gripande om sin uppväxt i en dysfunktionell familj. En barndom präglad av alkoholmissbruk, psykisk ohälsa, våld och utsatthet. Men också om hur ett möte med en ambulanssjuksköterska blev livsavgörande. Idag har Nadja förverkligat sin dröm och blivit sin egen barndomshjälte.

Via denna sida kan du följa föreläsningen live Länk till annan webbplats.

Du behöver varken inloggningsuppgifter eller lösenord och du är helt anonym.

Vad är Hej vuxen?
Hej vuxen är gratis digitala föreläsningar på ca 45 minuter där personer som jobbar med barn och ungdomar berättar och ger tips och råd. Det finns möjlighet att skicka in frågor i förväg till ann-louise.esperi@haparanda.se samt chatt under föreläsningen.

När sänds föreläsningen live?
Föreläsningarna börjar klockan 18.00. Klicka gärna på länken en stund innan sändningen startar, så hinner du kontrollera att tekniken fungerar. Föreläsningen går att se i efterhand, ligger öppen en vecka efter sändning.

Frågor och feedback
Är det något ämne du tycker bör lyftas i Hej vuxen konceptet? Skicka gärna ett mail med förslag på teman inför kommande föreläsningar.anna.kommes@overtornea.se malin.aberg@kalix.se eller ann-louise.esperi@haparanda.se

Eventinformation

Datum: 01 feb 2023
Klockan: 18.00 - 19.30

Senast uppdaterad: