Jobb och karriär

Du är här:

Lärare till Karungi

  • Sista ansökningsdatum: 2023-06-04
  • Referensnummer: 2023/46
  • Sysselsättningsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Tillträde: 2023-08-09
  • Ansök här!

Karungi skola är en liten byaskola med ca 65 elever. Skolan ligger väldigt fint beläget mitt i byn Karungi, ca 2,5 mil norr om Haparanda tätort.

Hos oss arbetar skola, förskoleklass och fritidshem tillsammans för att ge eleverna en trygg helhet under dagen. Eleverna ska få utmaningar och en lust att lära livet igenom. Vår fantastiska skolgård och närheten till naturen ger möjlighet till både friluftsverksamhet och laborativa arbetssätt.

Vår värdegrund, som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi möter varandra med respekt. Alla ska trivas och alla har samma värde. Varje elev ska känna sig trygg i skolan.

Nu söker vi en utvecklings intresserad och engagerade kollega till Karungi skola.

Är du den vi söker? Denna tjänst är ett vikariat under perioden 2023-08-09 – 2024-06-18

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar i arbetslag och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt våra styrdokument. Du är även mentor för en elevgrupp. Mentorskap ser vi som en viktig del i lärarens uppdrag. Tillsammans ska vi arbeta för ett aktivt relationsskapande arbetssätt. För oss är det viktigt att våra elever känner trygghet, genom att pedagogerna arbetar i arbetslag, där varje ämneslärare bidrar med undervisning utifrån kompetens. Vi ser den röda tråden som viktig vad gäller att möta eleverna och följa dem över tid. Du kommer att arbeta i en trivsam skola där det är nära samverkan mellan alla pedagoger. Du bidrar till att vidareutveckla vår gemensamma kultur - alla elever är allas elever och skolans vision Glädje som grund, ordning som stöd och kunskap som mål - för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt. Våra lärmiljöer är anpassade till elevernas olika och unika sätt att lära.

Din profil 

Du tycker att det är inspirerande och utvecklande att arbeta med elever. Du är kreativ, ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är en tydlig ledare. Du tar egna initiativ samt vill vara med och stötta elever så att de når sina mål samt sätter eleverna i centrum. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.

Du har en god pedagogisk förmåga samt kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov genom att variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor, elever, föräldrar och skolledning samt är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har god datorvana.

Krav

Legitimerad lärare

Vi kommer att begära utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning.

Meriter

God kunskap om det svenska skolsystemet är meriterande.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.