Jobb och karriär

Du är här:

Bemanningsplanerare

  • Sista ansökningsdatum: 2023-09-24
  • Referensnummer: 2023/76
  • Sysselsättningsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Ansök här!

Vill du arbeta tillsammans med engagerade medarbetare? För att göra en redan bra verksamhet ännu bättre? Då är du hjärtligt välkommen till oss! Denna annonsering vänder sig främst till dig som redan idag innehar en tillsvidareanställning inom någon av Socialförvaltningens verksamheter.

Din arbetsplats 

Som bemanningsplanerare kommer du arbeta tätt tillsammans med bemanningssamordnaren och ansvariga chefer. Ett spännande förändringsarbete avseende bemanningsplanering pågår och du ges möjligheten att medverka i denna förändrings- och utvecklingsprocess.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete som bemanningsplanerare innefattar, i nära samarbete med ansvariga chefer och bemanningssamordnare, anskaffande av vikarier utifrån verksamhetens behov. Vi använder oss i första hand av Time Care som stöd i bemanning och schemaläggning. Arbetet innebär helgtjänstgöring i genomsnitt var tredje helg. 

Personliga egenskaper

För att lyckas i arbetet behöver du kunna arbeta under tidvis stark tidspress och kunna hantera bemanningsbeställningar från verksamheten med kort varsel. Arbetet förutsätter en hög servicekänsla, stark initiativförmåga och ansvarstagande.  En förutsättning för att du ska trivas i arbetat är att du gillar att ha mycket kontakter såväl internt som externt. Du sätter en ära i att uppvisa ett gott bemötande och gillar att arbeta med problemlösning. Du har god erfarenhet och stort intresse av arbete i IT-system.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord utbildning på lägst gymnasial nivå. Meriterande är kunskap i verksamhetssystemet Time Care.  Har du erfarenhet av arbete inom vård/omsorg så är det meriterande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering. Vi har klart vilka rekryteringskanaler som vi vill använda oss av. Vänligen respektera detta.