Jobb och karriär

Du är här:

VA-ingenjör för Haparanda kommun

  • Sista ansökningsdatum: 2023-11-30
  • Referensnummer: 2023/101
  • Sysselsättningsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Ansök här!

Dina arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör kommer du att vara en nyckel för vår resa till en framtidssäkrad infrastruktur. Du kommer att arbeta i projektens tidiga skeden med både förstudier, analyser och projektering, samtidigt som du även arbetar med underhållsplanering och utveckling i ordinarie drift.

Du kommer även att fortsätta digitaliseringen genom insamling av data via fältundersökningar och bearbetning av data från arkiv. I och med detta kommer du att vara en nyckelperson i vår underhåll- och investeringsplanering.

I tjänsten kommer du även att stötta gatuavdelningen och ansvara för lokala trafikföreskrifter (LTF).

Din profil

I denna tjänst lägger vi stor vikt på personlig lämplighet, vilket innebär att du har följande egenskaper.

Vi tror att du som söker är en pålitlig person med hög ansvarskänsla samt är trygg i ditt arbete. Det är viktigt att du kan agera på egen hand även i pressade situationer och hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Du har ett eget driv och ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla den. Du är engagerad genom att du bidrar till en lärande organisation och delar med dig av din kunskap och har en vilja att utvecklas. Du är serviceinriktad genom att du alltid visar ett gott bemötande och har kunden i fokus. Du har god social kompetens och är en ambassadör för verksamheten.

Du är ansvarsfull, noggrann i ditt arbete och kan ta egna initiativ, då arbetet är självständigt och kräver flexibilitet. 

Krav

För denna tjänst ser vi att du har relevant utbildning inom området eller kunskaper förvärvade på annat sätt som vi bedömer likvärdig.  Du är van vid att arbeta med dator som verktyg i din tjänst, samt har vana att arbeta med teknisk utrustning.

Vi ser positivt på nyexaminerade sökanden!

Körkort med lägst förarbehörighet B är ett krav för denna tjänst.

Att arbeta inom VA innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Av den anledningen är godkänd säkerhetsprövning en förutsättning för tjänsten. 

Anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning. Eventuellt tillämpas provanställning på 6 månader.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och du kan komma att kontaktas redan under ansökningstiden,  skicka gärna in din ansökan redan idag!