Jobb och karriär

Du är här:

VA-maskinist/drifttekniker

  • Sista ansökningsdatum: 2023-12-03
  • Referensnummer: 2023/104
  • Sysselsättningsgrad: Heltid
  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Tillträde: enl. ök.
  • Ansök här!

Dina arbetsuppgifter

Drift- och underhåll av Haparanda kommuns vattenverk, avloppsreningsverk, markbäddar, avloppspumpstationer och ledningsnät. VA-maskinist/drifttekniker arbetar med styr- och reglerteknik, driftoptimering process, reparationsarbete, provtagning mm på samtliga VA-anläggningar. I arbetsuppgifterna ingår även beredskap på VA-anläggningar och gator.

Din profil

I denna tjänst lägger vi stor vikt på personlig lämplighet, vilket innebär att du har följande egenskaper.

Vi tror att du som söker är en pålitlig person med hög ansvarskänsla samt är trygg i ditt arbete. Det är viktigt att du kan agera på egen hand även i pressade situationer och hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet. Som person är du engagerad, kundorienterad, lojal, samarbetsvillig och är en god ambassadör för verksamheten. I arbetet är du ansvarsfull, stresstålig, noggrann och tar egna initiativ eftersom arbetet är självständigt och kräver flexibilitet. Vi ser att du har lätt för att arbeta både ensam och i grupp samt har god social kompetens.

Kvalifikationer

Meriterande är om du har kompetens inom vatten- och avloppsprocessteknik.

Körkort med lägst förarbehörighet B är ett krav.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och du kan komma att kontaktas redan under ansökningstiden,  skicka gärna in din ansökan redan idag!

Anställning: Vikariat på 6 månader, eventuell förlängning till en tillsvidaretjänst.

Tillträde enligt överenskommelse.