/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Haparanda stad lanserar förmånsportal för sina medarbetare

Närbild på en mobiltelefon med små foton.

Benify samlar och synliggör förmåner och kompensationserbjudanden i en portal. Foto: Benify

Under vintern inför Haparanda stad en förmånsportal för sina medarbetare. Detta är ett led i kommunens arbete med att vara en attraktiv arbetsgivare.

I portalen kommer medarbetarna att kunna ta del av olika typer av erbjudanden och förmåner från lokala, regionala och nationella företag. Kommunen kommer tillsammans med leverantören Benify att utveckla, förändra och förbättra förmånsutbudet med tiden. Målet är att även inkludera den finska sidan.

Införandet av portalen är en del i kommunens kontinuerliga arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare.

- Vi vill skapa ett hållbart arbetsliv med friska medarbetare som trivs hos oss, säger Haparanda stads HR-chef Niclas Asplund.

- Att införa förmånsportalen är ett steg i riktningen för att bli ännu bättre och locka allt fler medarbetare till vår kommun, fortsätter han.

Målet är att förmånsportalen ska lanseras den 1 december.

- Genom förmånsportalen vill vi erbjuda förmåner som inte tidigare var möjliga samtidigt som vi synliggör de förmåner som vi faktiskt har och är stolta över att erbjuda. Det är investering som vi vill göra för att öka mervärde i vardagen för våra medarbetare och vi hoppas på att portalen blir uppskattad, avslutar Asplund.

Mer om Benify

Benify är ett techbolag inom HR som hjälper företag och organisationer runtom i världen att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke genom att samla och synliggöra förmåner och kompensationserbjudanden. Läs mer på benify.se Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad: