/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Idag hyllar vi hemtjänsten

Tre vårdpersonal i mask och visir poserar framför kameran.

Mats, Sofia och Jantima jobbar inom hemtjänsten. Foto: Terttu Saarela

Idag den 27 januari är det hemtjänstens dag. Det uppmärksammar vi genom att tacka all personal som gör ett fantastiskt arbete inom vår hemtjänst.

I ur och skur, 365 dagar om året, sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, tar sig hemtjänstens personal fram och genomför sina uppdrag hemma hos dem som behöver deras hjälp.

- Idag har cirka 350 personer i Haparanda hemtjänst i ordinärt boende och vår personal arbetar hårt för att varje enskild individen ska kunna få vara hemma i så stor utsträckning som möjligt, säger Katja Alavahtola och Johanna Alamäki, enhetschefer på hemtjänsten.

Under pandemin har hemtjänsten varit avgörande för att minimera smittspridningen till den äldre befolkningen – och därmed minska belastningen på sjukvården och rädda liv.

- Vi kan inte nog berömma vår personal. De har gjort en otrolig insats, säger Alavahtola och Alamäki.

Firar med fika

Idag på hemtjänstens dag så uppmärksammar vi all personal inom hemtjänsten genom att bjuda på fika.

- Vi har väldigt engagerade och kompetenta medarbetare som är stolta över sitt jobb och som dagligen gör skillnad för människor. På hemtjänstens dag bjuder vi all personal på fika, avslutar Alavahtola och Alamäki.

För dig som vill arbeta inom hemtjänsten

Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande jobb och tycker om människor är ett arbete inom hemtjänsten kanske rätt för dig. Hos oss får du en arbetsplats där du känner att du gör skillnad i någons liv och vardag.

Just nu söker vi semestervikarier till omsorgens alla verksamheter. Läs annonsen här. Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: