Google Translate

You can translate this site to other languages using Google Translate. Follow the link ‘Google Translate’ to proceed.

Logotyp för Haparanda kommun, länk till startsida

Google Translate

You can translate this site to other languages using Google Translate. Follow the link ‘Google Translate’ to proceed.

Vad söker du efter?

Publicerad:

G&K Blanks Fastigheter får markanvisningar i Haparanda

Kartbild över området Björka. Markerat finns Julas förvärv med en jula bild. Illustration: Haparanda stad

I slutet av 2023 förvärvades en fastighet på handelsområdet Björka, där man nu förbereder delar av fastigheten för etablering av Jula senare under 2024. Bolaget har nu i samråd Haparanda kommun tilldelas ytterligare markanvisningar intill fastigheten för att titta på framtida möjligheter för eventuella ytterligare etableringar i området. Illustration: Haparanda stad

Jula Holdingkoncernens fastighetsbolag, G&K Blanks Fastigheter, fortsätter att titta på möjligheterför utveckling i Haparanda genom markanvisningar på handelsområdet Björka. Fastigheterna man har fått markanvisade har ett tydligt och bra läge utmed E4:an i östra delen av Haparanda och med närheten till Torneå.

Pressmeddelande GEsk Blanks fastigheter 3 juli 2024

I slutet av 2023 förvärvades en fastighet på handelsområdet Björka, där man förbereder delar av fastigheten för etablering av Jula senare under 2024. Man har nu i god dialog med Haparanda kommun tilldelas markanvisningar för att titta på framtida möjligheter för eventuella ytterligare etableringar i området.

- Björka är ett bra handelsområde med stark I och med etableringen av Jula på vår fastighet, ser vi stora möjligheter för ytterligare etableringar för goda grannar hos oss, säger Linn Lechte, marknadsstrateg på G&K Blanks Fastigheter.

- Konceptet följer inriktningen av Björka som ett storskaligt handelsområde i anslutning till Haparanda centrum. Vi är därför mycket glada över att kunna gå fram med denna markanvisning tillsammans med G&K Blanks Fastigheter AB, säger Haparanda stads kommunalråd, Nina Waara.

Strategiskt steg

Koncernbolaget G&K Blanks Fastigheter ser markanvisningarna som ett strategiskt steg för framtiden.

- Vi har under hela resan haft en bra dialog med Haparanda Vi ser stor potential i Haparanda och ser fram emot att titta på möjligheterna att utveckla platsen ytterligare, säger Johan Carlberg, VD för G8K Blanks Fastigheter.

För ytterligare frågor:

Nina Waara, kommunalråd Haparanda stad, nina.waara@haparanda.se , +46 76-108 32 25

Johan Carlberg, VD G8K Blanks Fastigheter, johan.carlberq@jula.se, +46 702-96 04 80

Linn Lechte, Marknadsstrateg G8K Blanks Fastigheter, linn.lechte@jula.se, +46 703-31 80 06

Magnus Ljung, Communication Manager, maqnus.ljunq@jula.se, +46 703-80 95 70

Läs hela pressmeddelandet här Pdf, 441.8 kB.

Taggar:

Näringsliv

Senast Uppdaterad: