/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Samverkan mot den organiserade brottsligheten

Tullverket och Polisen informerar kommunledning och politisk ledning om sina respektive verksamheter. Foto: Haparanda stad

Tullverket och Polisen informerade politiker och tjänstemän om sina verksamheter. Foto: Haparanda stad

Förra veckan besökte representanter från Tullverket och Polisen stadshuset för att ge en översikt över sina respektive verksamheter. Ett ämne som särskilt belystes var organiserad brottslighet.

Mötet var en möjlighet för kommunledningsförvaltningen och styrande politiker att få en bredare förståelse för de utmaningar och möjligheter som Tullverket och Polisen står inför, samt en inblick i hur arbetet ser ut för att skapa en tryggare och säkrare stad för invånarna.

Lokal samverkan

Polisen och Tullverket informerade om organiserad brottslighet samt belyste vikten av det lokala samarbetet mellan myndigheter, kommunen och medborgarna för att motverka den organiserade brottsligheten.

– Genom att dela information, resurser och kunskap kan vi gemensamt bekämpa brottslighet och skapa ett tryggare samhälle. Kommunen fortsätter att stödja och utveckla samarbetet med både Polisen och Tullverket för att uppnå dessa mål, säger Nina Waara (S), kommunalråd.

Senast uppdaterad: