Jobb och karriär

Du är här:

Gör en intresseanmälan

Närbild på en mekanisk skrivmaskin.

Foto: Pexels.com

Om du är intresserad av att arbeta hos oss men inte söker någon specifik tjänst kan du lämna en intresseanmälan via vår e-tjänst.

I din intresseanmälan får du självklart ange inom vilket område du kan tänka dig att arbeta inom vi tar emot intresseanmälningar för följande typer av anställningar:

  • Tillsvidareanställningar
  • Sommarvikariat
  • Praktikplats
  • Timvikariat

Haparanda stad har 4 förvaltningar med mängder av olika yrken. Här  Länk till annan webbplats.kan du läsa mer om våra yrken och här kan du lämna din intresseanmälan.  Länk till annan webbplats.Klicka på skapa ett nytt konto och följ instruktionerna.

Så hanteras din intresseanmälan

Din intresseanmälan sparas hos oss i ett år och är tillgänglig för samtliga chefer i kommunen. På så sätt slipper du att ringa runt eller skicka din intresseanmälan till olika enheter inom kommunen. Om din anmälan är intressant tar vi kontakt med dig för att få veta mer om dig och dina möjligheter att arbeta hos oss. Efter ett år får du en påminnelse om att din intresseanmälan kommer att raderas. Är du fortfarande intresserad av att jobba hos oss är du självklart välkommen att lämna en ny intresseanmälan.

Senast uppdaterad: