Starta och driva

Har du en företagsidé och vill starta företag kan du genom oss och våra samarbetspartners få hjälp med att planera och komma igång med ditt företag.

Vi samverkar med NyföretagarCentrum Nord när det gäller kostnadsfri rådgivning för dig som vill eller precis har startat eget företag.

NyföretagarCentrum Nord

NyföretagarCentrum Nordlänk till annan webbplats erbjuder rådgivning till dig som funderar på att starta företag eller nyligen startat eget. Rådgivning är alltid kostnadsfri, konfidentiell och objektiv. NyföretagarCentrum Nord har verksamhet i Luleå och Haparanda.

Kontakt
Monica Wikström-Johansson, rådgivare
Telefon: 070-559 3994  
E-post: monica@nyforetagarcentrum.se

Besöksadress: Norrmalmsvägen 2, Haparanda
Hemsida: https://www.nyforetagarcentrum.se/nord/
länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samlad service och information om att starta företag

Rådgivning vid företagsstart

På verksamt.se hittar du samlad service och information från flera myndigheter för att göra det enklare för dig som driver eller vill starta företag.

Finansiering

När det gäller finansieringsrådgivning, lån och riskkapital, kan du vända dig till ALMI eller någon av de banker som är verksamma på orten. Regionen erbjuder också i vissa fall konsultcheckar som kan bli ett värdefullt finansieringsverktyg för ditt företag.

Starta företag tillsammans

Om du vill starta företag tillsammans med andra kan du kontakta Coompanion. De är experter på kooperativt företagande, arbetar på uppdrag av Tillväxtverket och har ett brett kontaktnät bland myndigheter och finansiärer.