/

Du är här:

Intresseanmälan till Kulturskolan

Barn och ungdomar som är folkbokförda i kommunen kan anmäla sig till Kulturskolans kurser.

Du kan anmäla dig till vår verksamhet under hela läsåret och när lediga platser finns tar vi in elever löpande från kön, men vi ser gärna att du anmäler dig senast 29 maj till nästa läsår. När du fått en plats på Kulturskolan har du kvar den till du säger upp den.

Anmälan är bindande och du blir kontaktad av respektive lärare när du blir erbjuden plats. Då får du reda på vilka tider och dagar som gäller.

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i

Eleven anmäler sig till (det går bra att göra mer än ett val): * (obligatorisk)
Eleven anmäler sig till (det går bra att göra mer än ett val):


Jag har läst och godkänner Kulturskolans regler och villkor: * (obligatorisk)
Jag har läst och godkänner Kulturskolans regler och villkor:

Behandling av personuppgifter

Kulturskolan samlar in och lagrar personuppgifter om dig för att vi ska kunna administrera och utbyta information som berör kursdeltagande samt för att vi ska kunna ta betalt. Vi lagrar också personuppgifterna för att kunna erbjuda de elever som gått en terminskurs en reserverad plats för efterföljande termin.

Personuppgiftsbiträdet kommer endast att behandla uppgifterna i enlighet med de syften som personuppgifterna samlats in för.

När det gäller Kulturskolans verksamhet är barn- och ungdomsnämnden personuppgiftsansvarig. Du kan kontakta nämnd eller dataskyddsombudet via e-post: kommunen@haparanda.se, alternativt dataskyddsombud@haparanda.se.

Läs mer om personuppgifter och GDPR.

Senast uppdaterad: