/

Du är här:

E-faktura, leverantör

Haparanda stad kan ta emot elektroniska fakturor i det så kallade Svefaktura-formatet. Det är en standard som tagits fram av Sveriges kommuner och landsting (SKL).

Haparanda stad bearbetar alla fakturor elektroniskt vilket ger ett effektivare fakturaflöde från granskning till attest, men även miljön får positiva effekter vid elektronisk fakturahantering.

Skicka en elektronisk faktura direkt från ditt faktureringssystem

Haparanda stad kan ta emot elektroniska fakturor i det så kallade Svefaktura-formatet. Det är en standard som tagits fram av Sveriges kommuner och landsting (SKL).

Använder ni nedanstående system eller tjänster kan ni börja skicka direkt:

  • Pagero
  • InExchange
  • Visma SPCS
  • Creditflow
  • Tieto
  • BGC (SEB, Handelsbanken, Swedbank och Danske Bank)

Om ditt system inte direkt kan skapa Svefakturor så finns flera leverantörer som erbjuder lösningar i form av fakturaskrivare till låg kostnad. Läs mer på Svefakturas Länk till annan webbplats. webbsida.

Obligatoriskt fakturainnehåll

Fakturainnehållet ska uppfylla de krav som skatteverket ställer på en faktura. Läs mer på www.skatteverket.se Länk till annan webbplats..

Alla fakturor skall innehålla hänvisning till förvaltning/bolag, ZH-nummer, namn och referensnummer på avroparen samt totalsumman på fakturan.

GLN: 7381020650011
Organisationsnummer: 2120002775
VAN: Tieto

Haparanda stad tillämpar 30 dagars betaltid, såvida inte särskild annan överenskommelse har träffats. Den elektroniska fakturan blir mottagen direkt när ni skickar den.

Kontakta oss

Haparanda stad

Besöksadress: Torget 9, Haparanda
Öppettider: 08.00-16.00
Telefonnummer: 0922-260 00
E-post: kommunen@haparanda.se

Senast uppdaterad: