/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Trendspaning; gränshandel

Handelsrådets trendspaning är på turné och årets tyngdpunkt ligger på gränshandel. Första stoppet på är i Haparanda den 26 april.

Evenemanget äger rum på Cape East och flera lokala näringsidkare från Haparanda deltar och delar med sig av sina erfarenheter och betydelser av gränshandeln. Halvdagen rymmer också samtal om kompetensförsörjning, samt en diskussionspanel. Oana Mihaesu, forskningschef på Handelns Forskningsinstitut, kommer att tala på temat: ”Handelns regionala betydelse vid gränsen”. Med utgångspunkt i sin forskning djupdyker hon i gränshandelns betydelse.

Anmälan till evenemanget

Evenemanget är kostnadsfritt och sker med publik på plats. För att delta måste du föranmäla dig och det gör du via den här länken, årets trendspaning i Haparanda: fokus GRÄNShandel | Handelsrådet (handelsradet.se) Länk till annan webbplats.

Det här är Handelsrådet

Handelsrådets övergripande syfte är att stärka handelns konkurrenskraft och skapa goda villkor för företagens medarbetare. Handelsrådets övergripande syfte är att förena parterna inom handeln, stärka handelns konkurrenskraft och skapa goda villkor för företagens medarbetare. Arbetet i Handelsrådet bygger på en gemensam syn på handelns roll och betydelse för samhällsekonomin.

Mer information: Handelsrådet | Vi förenar parterna inom handeln (handelsradet.se) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: