/

Du är här:

Publicerad: |

Typ av artikel: Nyhet

Livemusik i förskolan

Kulturskolan i djurdräkter . Foto: Haparanda stad

Kulturskolans ensemble med gosedjur. Foto: Haparanda stad

Kulturskolans gosedjursorkester uppträdde på förskolan Framtiden under fredagsförmiddagen.

Kulturskolans gosedjursorkester tog till ton och fick med sig hela publiken, stora som små under showen som gick av stapeln under fredagens förmiddag. Publiken bestod av elever och pedagoger på förskolan Framtiden.

- Vi hoppas att fler upptäcker kulturskolans verksamhet, säger Mirja Tapio, arbetsledare och musiklärare på Kulturskolan.

Målet är att uppmuntra fler till att börja spela instrument och utveckla sitt musikaliska eller konstnärliga intresse. Verksamheten vänder sig till barn och unga och erbjuder kurser inom dans, musik, bild, teater och diverse konstnärliga uttrycksformer.

Kulturella uttryck i gemenskap

Kulturskolan uppträder regelbundet på olika aktiviteter och evenemang, både för allmänheten samt inom kommunens egna verksamheter.

- Kulturskolan är en plats där man kan hitta sin grej, lära sig nya saker, träffa nya vänner och ha kul, säger Mirja Tapio.

Brett utbud

På Kulturskolan i Haparanda finns ett brett utbud av kurser för barn och ungdomar. Alla kurser är avgiftsfria. På Kulturskolan | Haparanda stad Länk till annan webbplats. finns mer information, kontaktuppgifter och anmälningsformulär till kurserna.

Senast uppdaterad: